Verhaal inzenden


Heeft u een verhaal dat u graag op Wij & corona geplaatst zou willen zien? Hieronder vindt u een formulier waar u uw gegevens kunt invullen en uw tekst en foto’s kunt toevoegen. Vindt u dit ingewikkeld, dan kunt u ons ook een e-mail sturen.

U kunt uw tekst plakken in het formulier hieronder, of deze aanleveren als een Word-bestand. Uw verhaal is maximaal 700 woorden (ongeveer 1 tot 1,5 A4).

We vragen u ook om altijd een foto mee te sturen, zodat uw verhaal een gezicht krijgt. Stuur deze s.v.p. in zo hoog mogelijke kwaliteit mee. Maakt u de foto zelf met uw telefoon, houd deze dan horizontaal als u de foto maakt. Dat is prettiger kijken op een beeldscherm. Fotografeer zoveel mogelijk op ooghoogte, zodat de camera op dezelfde hoogte is als de ogen van degene die u fotografeert.

Als u liever een video aanlevert in plaats van tekst, dan is dat ook mogelijk. Houd s.v.p. de bovenstaande richtlijnen aan en beperk de video tot maximaal 2 minuten. Stuur bijlages groter dan 20MB via wetransfer.com naar redactie@wijencorona.nl.


    Is uw bestand groter dan 20MB, stuur dan uw bijlage via wetransfer.com naar redactie@wijencorona.nl